Al Nasr bi SVE - Avioni i kamioni za Luku Modrića koji to glat odbija!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 01.01.2023.
17:45
Izvor: Sportske.net

On ne želi da napusti elitni fudbal.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Vezista Real Madrida Luka Modrić odbio je milionske ponude Al Nasra i američkih klubova da potpiše za te timove, piše "Marka".

Luka Modrić ne želi da se odrekne elitnog evropskog fudbala, života u Madridu i Reala iako je u prethodnom periodu dobijao bogate predloge kako bi se preselio u Saudijsku Arabiju i Sjedinjene Američke Države.

"Marka" prenosi da su u pitanju veoma jaki ugovori koje bi dobio bezobzira na to što je u svojoj 38. godini života i na zalasku je karijere. No, on planira da istu završi u Madridu, pa će tako uskoro doći do produžetka saradnje sa "kraljevskim klubom" do 2024. godine. U organizaciji Reala su to prihvatili sa oduševljenjem.

Al Sad je želeo da ga ponovo upari sa Kristijanom Ronaldom i dodatno skrene pažnju fudbalske javnosti na arapski fudbal. A, navodno, rade i na dovođenju Serhija Ramosa. Sličan plan skrojili su i američki klubovi čiji je cilj da u narednom periodu znatno ojačaju MLS ligu kako bi je promovisali u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Luka Modrić je na minulom Mundijalu još jednom dokazao da i te kako ima i snage i umeća da igra na najvišem mogućem nivou, što će u Realu nastaviti da čini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke