Alarm u Barseloni zbog Pedrija, Ćavi zahteva pojačanje, Laporta tera po svom?

Autor: Milovan Longinov
petak 25.08.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Šta će pazariti Barsa?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Vezista Barselone Pedri doživeo je težu povredu nego što je prvobitno prognozirano i to remeti planove u klubu.

Pedri je obnovio povredu kvadricepsa zbog koje je tokom prolećnog dela prošle sezone pauzirao dva meseca, a sva je prilika da ga i sada čeka ista pauza.

Iako se u klubu nadaju da će se vratiti do 1. oktobra, zapravo je cilj lekarskog tima da u drugoj polovini oktobra počne da igra postepeno, kako bi bio potpuno spreman za "El klasiko", 29. 10. 

Ćavi Ernandes je iz ovih razloga i zahtevao još jednog ofanzivnog vezistu, naginjao je na kraju ka Đovaniju Lo Selsu, ali Totenhem ne želi da pregovara.

Problem je i u tome što ni Žoao Kanselo, koji je dogovoren, nije stigao zbog finansijskog fer-pleja. Barsa pod hitno mora nekog da proda, Klemen Lengle najviše pravi problema jer mu je plata ogromna (čak 16 miliona u sezoni 2023/24). 

Đoan Laporta i dalje naginje ka Feliksu, Ćavi i Deko su protiv tog transfera, jer se slažu da su Kanselo i ofanzivni vezni potrebniji. 

Sve u svemu, situacija je komplikovana, posebno zbog nove teške povrede Pedrija koja sve zabrinjava. Ćavi ima Gundogana, ali smatra da mu je još jedan igrač neophodan. 

Kanselo stiže do ponedeljka, a do tada neko mora i da ode, dakle, pojačanja su u magli, a Laporta i dalje mašta o Feliksu koji je zaista najmanje potreban...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke