Srozavanje na niske grane - Ten Hag juri polovnjake i odriče se Van Bisake!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 17.08.2022.
16:33
Izvor: Sportske.net

Alarmantna situacija zahteva haotične odluke.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted radi na polju dovođenja novih imena u klub u smiraj letnjeg prelaznog roka, ali to im ne ide tako lako.

Znajući kakvo je stanje na "Old Trafordu", te da nema Lige šampiona, verovatno ni za sledeću sezonu, igrači mahom odbijaju da se presele u Mančester junajted. Transfer Adrijena Rabioa je propao zbog ne usaglašavanja sa njegovom majkom oko plate, pa sad pokušavaju svim silama da ubede Kazemira da im se priključi.

Koliko im gori pod nogama i to pred utakmicu sa Liverpulom u ponedeljak, a nakon dva početna poraza u Premijer ligi, govore najnovije informacije o listi želja Erika ten Haga. Naime, "BBC" piše da je Junajted zainteresovan za Čelsijevog Kristijana Pulišića kojeg bi angažovali na pozajmicu. Njega takođe hoće i Njukasl. Američki ofanzivni vezista nije u planovima Tomasa Tuhela i na izlaznim je vratima kluba.

Drugo ime, kako javlja britanski "Telegraf" jeste bivši levi bek Pari Sen Žermena Tomas Munije. On trenutno nastupa za Borusiju Dortmund i odavno je izašao iz svog zenita. Ima 30 godina i ove sezone je sakupio 135 minuta u dve bundesligaške utakmice. Na listi imena jeste i Pjer-Emerik Obamejang kojeg bi Ćavi rado pustio, a za kojeg se interesuje i Čelsi.

Mančester junajted neće žaliti novac, čak će i preplaćivati fudbalere i to uglavnom one koje njihovi matični timovi ne žele samo da bi ih privoleli jer u suprotnom, kampanja koja je počela preti da postane noćna mora po "crvene đavole". 

Biće i odlazaka. Kristijano Ronaldo, kako znamo, cupka u mestu i želi da napusti klub, dok će se Erik ten Hag odreći Arona van Bisake čija je naredna destinacija prema svemu sudeći bivši tim Kristal Palas.

Ukoliko mislite da bi protiv Liverpula moglo biti golova, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1.52 na "3+".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke