Alegri glatko odbio ponudu iz Londona, čeka se samo jedan klub!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.05.2021.
22:33
Izvor: Sportske.net

Malerozni "pevci" sreću traže drugde.

EPA-EFE/SALVATORE DI NOLF
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLF

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je prioritet Florentina Pereza ukoliko Zinedin Zidan odluči da napusti Real Madrid po kraju šampionata. 

Italijanski stručnjak je na odmoru već više od dve godine. Napustio je Juventus maja 2019. godine, uzeo je "godišnji" i sam priznaje kako mu nedostaje svakodnevni rad sa igračima na treningu. 

Engleski i italijanski mediji prenose kako je Alegri ovih dana odbio poziv Danijela Livija. "Mad Max" ne vidi sebe na klupi Totenhema, želja je samo Real Madrid i početak saradnje na koju se čeka više od tri godine. 

Što se tiče Totenhema potraga za novim trenerom se nastavlja. Rajan Mejson je privremeno rešenje, pored Alegrija "pevci" su želeli i Brendana Rodžers mada i to deluje kao nemoguća misija. Spekuliše se da bi tim iz Londona mogao da preuzme još jedan bivši igrač. 

Skot Parker bi mogao da se vrati u Totenhem, ovog puta kao igrač. Englez je ove sezone ispao sa Fulamom, mada je pri kraju sezone pokazao određeni talenat. I na kraju Grem Poter iz Brajtona je takođe opcija za "pevce". Trener "galebova" je prikazao odličan fudbal sa svojim timom ove sezone, međutim ponekad im rezultat nije išao na ruku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke