Alegri naciljao Srbina, Partizanu od Juventusa milion i po evra!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.06.2021.
10:23
Izvor: Sportske.net

Hoće li momak iz Žarkova ponovo u crno-belo?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Maks Alegri će danas održati prvi sastanak u Juventusu, jasno tema će sa novim direktorom Čerubinijem razgovarati o prelaznom roku.

Ono što se zna je da želi Lokatelija, kao i Pirlo prošlog leta, a da je prva meta Pol Pogba. Jedini način da se Francuz vrati u Juventus je da ga Ronaldo napusti, u Juventusu čekaju odluku Portugalca. 

Već je otišao Bufon, Kjelini je produžio ugovor, videćemo da li će Juventus dovesti Donarumu, dok ne prodaju Šćešnjog od ovog posla nema ništa.

Ipak, centralna odbrana će doživeti promene. Atalanta će ipak otkupiti Romera koji je bio na pozajmici, u kasu Juventusa bi trebalo da se slije 16 miliona evra. Ide i Demiral, nadaju se da će cena talentovanom Turčinu porasti, a nema šanse da se vrati Rugani. Traži se četvrti štoper, pored Bonućija, Kjelinija i De Lihta, kako se saznaje dva su rešenja. Jedno je Romanjoli iz Milana koji ima ugovor još godinu dana, a ista je situacija sa Blekijem Milenkovićem. Alegri naginje Srbinu koji može da igra u 3-5-2 formaciji ili čak i desnog beka, videćemo šta će Fiorentina odgovoriti. Oni moraju da prodaju našeg reprezentativca kako bi napunili kasu, a suma je oko 30 miliona evra. Juventus bi mogao to da plati i da dobije igrača koji će u budućnosti formirati partnerstvo sa De Lihtom.

Rasplet čeka i Partizan, od Juventusovih 30 miliona, njihovih je 1.5 odnosno 5% od transfera.

Milenković je na meti Atletika, ali i Mančester Junajteda, ali Fiorentina više nema problem da proda igrača Juveu, Bernadeski, ali i Kjeza su primeri. Njih dvojica će biti u rosteru za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke