Alegri otpisao igrača od 70 miliona

Autor: Sportske Net
petak 03.12.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Kome korist?

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Artur Melo je upisao samo 166 zvaničnih minuta do sada ove sezone za Juventus. Nestao je iz planova Masimilijana Alegrija. Sa 25 godina, Artur Melo je u ozbiljnoj opasnosti od stagnacije. Otkako je stigao u Juventus, njegov učinak je opao. Nije uspeo da ubedi Pirla (koji ga je bar imao u svojoj rotaciji), a sa njegovim sadašnjim trenerom stvari su se pogoršale.

Sedmi u Seriji A, poraženi sa 4:0 na "Stamford Bridžu" protiv Čelsija i pod istragom italijanskog tužilaštva zbog navodnih nepravilnosti u potpisima u poslednje tri sezone, Juventus je u rupi. U toj dubokoj rupi Artur ima 'privilegovano' mesto. Odigrao je samo sedam utakmica, odnosnoo upisao 166 minuta. 

Činjenica je da, prema nekim izvorima bliskim svlačionici Juventusa, Alegri veruje da nije koncentrisan. Ne vidi ga uključenog u treninge i taj nedostatak onda prelazi na teren, kao što se desilo sa onim dečjim neuspehom koji je koštao poraza u Veroni. Od tog dana nije odigrao nijedan minut u četiri utakmice Juvea u Seriji A.

Stigao je u "staru damu" iz Barselone za čak 72 miliona evra, ali nije opravdao veliki novac uložen u njegov transfer, pa je izvesno da će uskoro doći do rastanka. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke