Alegri - Tri nova lica i povratnik na plejmejkeru!

Autor: Boris Jovanović
petak 04.06.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Maks ima veoma jasne planove...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Masimo Alegri je juče razgovarao o prelaznom roku sa sportskim sektorom Juventusa, na stolu su bila imena, a povratnik na mesto trenera je tražio da se što pre reši situacija oko Ronalda. Juventus bi ga rado menjao za Pogbu, ili eventualno Ikardija, ovaj drugi bi se borio za mesto sa Moratom. Pominje se i Vlahović kao rešenje, ali je naš reprezentativac preskup.

Niko ne dovodi u pitanje Kristijana, ali problem je u njegovoj plati i lošim odnosima sa trenerom. Alegri će pojačati i vezni red, Lokateli je meta, ali njega žele i klubovi iz Engleske, Sasuolo traži 40 miliona. Italijanski reprezentativac bi da ostane u Seriji A, ali se ne pita. Njegova sudbina će se rešavati posle EP što je za Juve kasno.

Zbog toga Alegri želi Pjanića, videćemo da li Bosanac koji je zamenjen za Artura može da se vrati na pozajmicu, navodno bi pristao na smanjenje plate, jer Kuman ne računa na njega. Ali, onda se postavlja pitanje šta će biti sa Arturom koji je kupljen od Barse i nije pokazao gotovo ništa prošle sezone. 

Od ostalih kombinacija, Alegriju je potreban štoper, ako ode Demiral, na Remzija ne računa, a ostaje da se reši pitanje Šćešnjog. Čini se da Maks ima poverenje u Poljaka, ali da u klubu žele Donarumu.

U svakom slučaju treba očekivati da klub uloži u štopera, Romanjolija ili Milenkovića, veznog igrača odnosno pleja, kao i da dovede još jednog napadača, ako od Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke