Alegriju se žuri, već napravio listu pojačanja, Juve će vratiti dominaciju?

Autor: Boris Jovanović
subota 29.05.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Maks dobio obećanje, dosta zavisi od Ronalda, ali on više nije centar projekta...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle povratka Maks Alegri želi brzo da spakuje ekipu za novu sezonu. To neće ići baš lako, jer prvo mora da se reši nekih igrača, ali i da vidi šta će biti sa Ronaldom.

U Juventusu bi ga menjali za Pogbu, ili eventualno Ikardija, doplatili bi, ali u stvari u pitanju je ušteda na plati Portugalca. On ne krije da ne voli Alegrija, probaće da ode, ali margine za dogovor su male. Ostaju Mančester Junajted i PSŽ, videćemo može li Mendeš da izboksuje transfer. Najviše promena pretrpeće vezni red, Rabio i Ramzi su na prodaju, ostaće Artur i Bentankur, a kao i Pirlo, Alegri razmišlja o pleju, Lokateliju iz Sasuola. Njega želi Šahtjor gde je već otišao trener De Zerbi, ali bi reprezentativac Italije da radije ostane u domovini. Priča se o povratku Pjanića koji nije dobio šansu u Barseloni, ali to nije realno ako ne smanji platu koja je 8 miliona evra. Ugovor sa Barsom ima još tri sezone.

Ako dođe Ikardi, teško da će Morata biti otkupljen, Kjeza i Kuluševski su sigurni, verovatno i Bernadeski, koji je kod Alegrija igrao mnogo bolje nego pod Sarijem i Pirlom. 

Centar projekta biće Dibala, stub odbrane De Liht, tu se neće menjati ništa. Kjelini verovatno neće nastaviti, Bonući ostaje, Juve će verovatno vratiti Romera iz Atalante, videćemo hoće li probati da se pojačaju De Polom iz Udinezea, još jednim igračem sredine terena, u tom slučaju bi verovatno i MekKeni bio na prodaju. 

Ovo su samo prve najave, ono o čemu se govori je da će Juventus dovoljno pojačati ekipu da bez problema osvoji, ili bolje rečeno vrati titulu u Italiji i da u to nema sumnje, FIAT će izdvojiti novac za povratak na vrh.

Ali, Alegrijev zadatak nije samo to, dva puta je igrao finale Lige šampiona, Evropa ostaje imperativ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke