Aler otišao, "čekićari" troše novac na Klopovu metu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 10.01.2021.
23:12
Izvor: Sportske.net

Ponuda je poslata u Čempionšip.

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Sebastijan Aler je već debitovao za Ajaks u derbiju protiv PSV-a, reprezentativac Obale Slonovače je zabeležio i asistenciju.

Vest Hem ga je prodao za 20 miliona funti, "čekićari" su u velikom gubitku s obzirom da su napadača doveli iz Ajntrahta za sumu od 45 miliona funti.

Mojesova prioritetna želja tokom januara ostaje ofanzivac, engleski mediji pišu kako je već poslata ponuda u Votford. Meta je Ismaila Sar!

Senegalac je bio velika želja Liverpula i Jirgena Klopa, ipak "redsi" su se odlučili za Žotu. Ivić je i maltene izbacio Sara iz tima dok su trajale medijske spekulacije. Kasnije je dobio šansu, deo je prve jedanaestorke i kod novog trenera Ćiska.

Vest Hem je poslao ponudu od 30 miliona funti, situaciju prati i Anćelotijev Everton. Bio je velika želja Liverpula, izgleda da ćemo ga ipak gledati u Premijer ligi, ali ne na "Enfildu".

Opcija B, ukoliko "stršljenovi" ne budu spremni za pregovore, je navodno Marijano Dijaz. Fudbaler Real Madrida je zabeležio tek 275 minuta u novoj sezoni sa jednim postignutim golom.


Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke