Alfa i omega Pariza - Ko je na Mbapeovoj "crnoj listi"?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.06.2022.
11:21
Izvor: Sportske.net

Čak četrnaest imena na spisku za "odstrel".

EPA
EPA

Povezane vesti

PSŽ je uspeo da sačuva svoju prvu zvezdu. 

Kilijan Mbape je potpisao novi ugovor do juna 2025. godinu, ali uz koju cenu? Spekuliše se kako su Francuzu dali neverovatnu moć, Mbape će ubuduće birati trenere i igrače sa kojima želi da sarađuje. 

Što znači da će odabrati i one sa kojima ne želi da ima posla.

Francuski i španski mediji prenose takozvanu Mbapeovu "crnu listu" na kojoj se nalazi čak 14 imena sa kojima fudbaler ne želi više da sarađuje. 

Lista počinje sa Poketinom, Argentinca će otpustiti Luis Kampos koji će biti novi direktor kluba. Poketino je pod neverovatnim pritiskom još od eliminacije od strane Real Madrida u Ligi šampiona. 

Na spisku je i sada, ne više nedodirljivi, Nejmar. Brazilac je i sam u prethodnim sezonama znao da iskaže želju za odlaskom. Smatra se da će mu tu želju "uslišiti", spekuliše se o Danžumi iz Viljareala kao zameni za Brazilca.

Kerer, Draksler, Danilo Pereira i Paredes su već jasna imena za odlazak. Performanse četvorke nisu odgovarajuće za tim francuskog šampiona, doduše slabo su i dobijalu ozbiljniju minutažu. 

Za Andera Erera postoje ponude iz Španije, dok će sličnim putem verovatno krenuti i Sarabia koji je bio na pozajmici u Portugalu. Otkup Nuna Mendeša znači i definitivan kraj za Kurzavu, a ni Bernat više nije siguran. 

Sa druge strane Ikardi cilja povratak u Italiju, Argentinac je skupo plaćen, ali se nikada nije uklopio u tim. Idrisa Gej, Dagba i Serhio Riko dovršavaju spisak.

Pitanje je koliko će novca doneti transferi pomenutih igrača, jasno da se sprema novi početak u Pariz a Kilijan Mbape je taj koji drži sve konce u rukama. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 02.06.2022
11:28

Koji ozbiljan igrač će i hteti da dođe u PSŽ kada zna da mu sve zavisi od raspoloženja jednog od saigrača koji bira i trenera i tim i sve. Ovo je početak kraja PSŽ-a...