Alfonso Dejvis, realno, ne vredi taj novac - "Dinastija" čeka

Autor: Nemanja Janošev
petak 29.03.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Da li je Dejvis preterao sa zahtevom?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbaler Bajerna iz Minhena Alfonso Dejvis nije prihvatio ponudu novog ugovora od strane kluba.

Želi nemački gigant da zadrži jednog od najboljih levih bekova sveta, kako ne bi otišao iz kluba leta 2025. kao slobodan igrač, ali za sada su im pokušaji neuspešni.

Naime, Bajern mu je ponudio 14.000.000 evra po sezoni, dok on zahteva barem 20.000.000 što u klubu vide kao nemogući ishod. Osim toga, klub je njemu i njegovim predstavnicima dao vremenski interval do kada bi trebalo da se odluče pristaju li na uslove ili ne.

"Nije fer da dobijemo ovakav ultimatum od Bajerna. Odlučićemo kako ćemo dalje nakon što se sezona završi i sve bude poznatije. Nije fer da Alfonso bude na ovaj način napadnut.

Bili smo blizu dogovora pre godinu dana, a onda se čitav klupski menadžment promenio. Nismo čuli ništa od njih sedam meseci iako sam lično pokušavao da ih kontaktiram za to vreme. Sada smo dobili ultimatum i trebalo bi da reagujemo u roku od dve nedelje jer je klub pod pritiskom jer je nephodno vreme da se ponovo repozicionira uprava. To nije fer.

Ovo je veoma važan ugovor za Alfonsovu karijeru i mi bi trebalo da donesemo odluku bez da znamo ko će biti trener sledeće sezone i kako će tim izgledati? Mislim da to nije fer i da ne bi trebalo da nam se postavlja ultimatum", rekao je Dejvisov agent Nedal Huoseh.

Kada se sve stavi na papir, ne može se reći da bi Alfonso Dejvis trebalo da bude jedan od najplaćenijih igrača u Evropi. Shodno tome, Real Madrid i nova dinastija na "Bernabeuu" čekaju i ne bi bilo iznenađujuće da načine potez već ovog leta kako bi Bajern usput nešto i zaradio, kada su već zaratili sa igračem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke