Almerija dovela pojačanje iz Sevilje, stigao i novi napadač, šta će biti sa Sadikom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.08.2021.
23:53
Izvor: Sportske.net

Španski klub aktivan u poslednjim satima prelaznog roka.

 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Španska Almerija je večeras ozvaničila dva velika pojačanja. Prvo je iskusni napadač Dijego Sousa koji je stigao kao slobodan igrač posle rastanka sa kineskim Šenženom.

Ovaj 31-godišnji fudbaler koji ima i portugalsko i brazilsko državljanstvo je na vrhuncu svoje karijere nastupao za portugalsku Bragu, a nekoliko meseci proveo je i u Benfiki prošle godine kao pozajmljen igrač Šenžena.

Mnogi su očekivali da njegov dolazak znači i odlazak Umara Sadika u poslednjim satima prelaznog roka, ali se to i dalje ne događa, iako se pojavila informacija da je Hetafe ponudio 18 miliona Almeriji plus još sedam na ime bonusa za Sadikov transfer.

Nepun sat pre ponoći, Almerija je ozvaničila još jedno pojačanje. U pitanju je bek Sevilje Alehandro Poso koji je došao na pozajmicu do kraja sezone.

Odmah zatim pojavile su se spekulacije da bi u suprotnom smeru mogao Sadik, s obzirom da je Sevilja za njega pokazivala interesovanje, ali vreme ističe, pa izgleda da će bivši napadač Partizana ostati u Almeriji, s tim da će sada imati i ozbiljnu konkurenciju u Dijego Sousi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke