Almerija završava dva velika posla - I Sadik i Lazaro!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.09.2022.
14:45
Izvor: Sportske.net

Sve bi trebalo da bude završeno do ponoći.

 EPA-EFE/Carlos Barba
EPA-EFE/Carlos Barba

Povezane vesti

Dugo se čekao Sadikov transfer ovog leta, Almerija je otezala sa konačnom odlukom sve do samog kraja prelaznog roka, ali je, kako smo već pisali prethodnih dana, prihvaćena ponuda Sosijedada i danas Sadik obavlja medicinske preglede pre zvaničnog potpisivanja ugovora.

Almerija će od tog transfera zaraditi dvadeset miliona evra plus dodatne bonuse, ali uporedo s tim, povratnik u Primeru ubrzano radi i na angažovanju novog pojačanja u ofanzivnoj liniji tima.

Španski mediji danas otkrivaju da je Almerijin izbor talentovani Brazilac iz Flamenga - Lazaro Vinisijus. Ovaj momak ima 20 godina, član je Flamenga gde je i počeo seniorsku karijeru u kojoj je do sada na zvaničnim utakmicama postigao osam golova, uz osam asistencija na 44 odigrane utakmice.

Ima tek 20 godina, a na Transfermarktu se već procenjuje na sedam miliona evra. Više je ofanzivni vezista i krilni igrač, pa po karakteristikma nije klasična zamena za Sadika, a Almerija je spremna da za njegov potpis plati pet plus dva miliona evra na ime bonusa.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke