Amerikanci izvadili "zmiju iz džepa", Arsenal ćete teško prepoznati naredne sezone!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.06.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Očekuju ih velike promene...

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Engleski mediji tvrde da bi Sten Krenke mogao da uloži veliki novac u naredni prelazni rok. Arteta je preživeo lošu sezonu, američki vlasnici nerado menjaju trenere, pa bi gazda iz Denvera mogao da odobri veći novac za prelazni rok.

Direktor Edu traži napadača, prodaće Lakazeta i navodno već pregovara oko transfera Andre Silve iz Ajntrahta. Napadača želi i Barselona, priča se o sumi od oko 35 miliona evra, ponuda podrazumeva veću platu nego što reprezentativac Portugalac može da očekuje u Kataloniji.

Takođe, "Guneri" su spremni da uz novac, pošalju i Lukasa Toreiru u Rim, traže ofanzivca Lacija, Hoakina Koreu. Po svemu sudeći Odegard će se vratiti u Real (za Sebaljosa je to sigurno), pa klub iz severnog Londona želi i plejmejkera.

Prema nekim tvrdnjama, umesto Džake koji će najverovatnije biti prodat Romi, stiže Auar iz Liona, ali to nije sve. Arsenal pokušava da ubedi Lester da im prodaju Džejmsa Medisona, što bi bio najveći transfer na "Emirejtsu" ovog leta. 

Naime, "Lisice" traže oko 70 miliona, Arsenal bi platio 50, dodao Džoa Viloka u čitav posao. Jasno, sa Auarom, Smit-Rouvom koji će potpisati novi ugovor i Medisonom, vezni red će izgledati potpuno drugačije. 

U odbrani je prva meta Ben Vajt iz Brajtona, ali on košta 50 miliona evra i hoće ga svi vrhunski klubovi PL. Prednost Arsenala je što bi bio standardan i novi vođa odbrane.

Edu je gledao još neke štopere, poput Kundea iz Sevilje, ali i par Južnoamerikanaca, no Englez ostaje prva meta. 

Ovo bi mogao da bude najskuplji prelazni rok, tačnije da izdvoje veliki novac, promene tim i pokušaju da se vrate u Ligu šampiona. Ovo je jasno i poslednja šansa za Artetu koji je tražio odrešene ruke, a ako bude po želji nekadašnjeg kapitena, tek nekoliko igrača prve postave poput Obamejanga, Beljerina, Gabrijela, Tirnija, Sakoa, Pepea, Partija i Martinelija će ostati u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke