Anćeloti ima ideju, pod Vezuv stiže golman iz njegovog bivšeg kluba!

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.06.2018.
12:00
Izvor: Sportske.net

Deluje realno.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Karlo Anćeloti će od naredne sezone predvoditi Napoli, nasledio je na "San Paolu" Mauricija Sarija i pokušaće da prekine sedmogodišnju dominaciju Juventusa.

Angažovali su i prvo pojačanje pod novim trenerom, u pitanju je italijanski reprezentativac Simone Verdi, koji je pod Vezuv stigao iz Bolonje.

Neće se Napolitanci zaustaviti na bivšem igraču Milana, De Laurentis je rešen da prekine dominacju "Bjankonera", pa će tako gledati da što boje pojača igrački kadar ovog leta.

Veliki broj igrača se povezuje sa prelasko na "San Paolo", a jasno je da je jedan od prioriteta uprave angažovanje golmana.

Pepe Reina je napustio njihove redove, pojačaće Milan, pa je mesto među stativama ostalo upražnjeno.

Činilo se da će ga popuniti Bernd Leno, ali je Nemac sada bliži prelasku u Arsenal, dok bi idealno pojačanje bio Rui Patrisio, koji će uskoro raskinuti ugovor sa lisabonskim Sportingom zbog incidenta koji su u prostorijama kluba prouzrokovali navijači "Lavova".

Ipak, Portugalac je bliži prelasku u Premijer ligu, za njega je zagrizao novajlija u elitnom rangu Vulverhemptom, koji ima dobre odnose sa njegovim agentom Žoržijem Mendešom.

Sada se pojavila i treća opcija, naime, Napoli je zainteresovan za golmana madridskog Reala Kejlora Navasa.

Kejlor Navas

Kostarikanac će najverovatnije izgubiti mesto među stativama na "Bernabeu", kako je Real na pragu angažovanja brazilskog reprezentativca Alisona iz Rome.

Tako će iskusni čuvar mreže najverovatnije promeniti sredinu ovog leta, nema sumnje da e imati veliku broj ponuda na stolu, ali bi Napoli mogao da ima prednost, kako je Anćeloti upravo na "Bernabeu" već sarađivao sa Navasom i mogao bi da bude od presudne važnosti za prelazak Kostarikanca pod Vezuv.

Real je Navasa angažovao 2014. godine, platili su ga Levanteu 10 miliona evra, nema sumnje da će sada zaraditi daleko više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
15:33

Bolji mnogo od Reine.

avatar
Marko 90
Friday, 15.06.2018
13:39

Liverpul treba da ganja Navasa sigurno nebi kostao vise od 20-25m evra sto i nije neka cifra za njega ....Navas ima 32 godina moze na ovom nivou da brani jos 3 godine sigurno ko god da ga uzme dobije iskustvo i sigurnost na golu za dobru cenu...

avatar
Anonymous Official
Friday, 15.06.2018
22:43

Sumnjam bas da ce ga se Real odredi bez 30mil

avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.06.2018
13:34

Opasan ce biti napoli ove godine, bice zanimljiva sezone, cekam samo da vidim kako ce se Juve i Inter pojaci.

avatar
Mino Raiola
Friday, 15.06.2018
12:30

Prava stvar za Napoli.