Anćeloti kvari posao Juveu?

Autor: Stefan Matić
petak 26.02.2021.
22:43
Izvor: Sportske.net

Italijanski menadžer želi dobrano da poboljša ekipu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Pisali smo već, Karlo Anćeloti uživa vodeći Everton. Italijan je izrazio i želju da bude prvi stručnjak "karamela" i posle 2024. godine kada će uslediti premijera novog stadiona Evertona. 

Plavi deo Liverpula već neko vreme izdvaja ozbiljan novac za poboljšavanje igračkog kadra, a deluje da ni naredno leto neće biti izuzetak. 

Španski i italijanski mediji prenose kako Anćeloti pošto poto želi Iska. Španac ni ove sezone nije standardan u Zidanovim planovima, "karamele" bi ponudile sumu od oko 25 miliona evra za Španca. Problem može napraviti Juventus, "bjankoneri" takođe već neko vreme skautiraju Iska. 

Druga bitna meta za Anćelotija jeste bek Noriča, Maks Arons. "Kanarinci" ne žele da spuste odličnog defanzivca za sumu ispod 35 miliona evra, za Aronsa je itekako zainteresovan i Bajern Minhen, još jedan od Anćelotijevih bivših klubova. Ostaje da se vidi na kojoj će poziciji "karamele" završiti sezonu. 

Za sada su na poziciji sedam sa svega pet bodova manje od četvoroplasiranog Vest Hema, ali Everton ima i utakmicu manje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke