Anćelotijeve reči pokreću erupciju vulkana - Real će dominirati u narednoj deceniji?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 24.12.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net

Real kreira tim za budućnost, to je jasno.

 EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti dao je određene nagoveštaje za buduće korake ovog kluba u prelaznim rokovima.

Kilijan Mbape je praktično gotova stvar. Usmeni dogovor je već tu, zvanično se krije iza očiju javnosti, ali sve bi trebalo da bude objavljeno po završetku dvomeča između Reala i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona. Francuz na leto stiže kao slobodan igrač uz enormnu platu i novac na ruke zbog odabira upravo Reala.

Mnogo se spekuliše i dolazak Erlinga Halanda, koji će, izvesno je, napustiti Borusiju iz Dortmunda i to može učiniti za 75 miliona evra narednog leta. Mino Rajola je licitirao klubove u koje može njegov klijent, spomenuo je, naravno i Madriđane, ali isto tako nije odbacio mogućnost ostanka u "milionerima". 

O dvojici najtraženijih mladih fudbalera, uz Dušana Vlahovića, govorio je upravo trener Reala Karlo Anćeloti u prazničnom izdanju lista "AS".

"Naravno, Kilijan Mbape i Erling Haland bi voleli da igraju na našem novom stadionu. Budućnost ovog tima je već ispisana sa sadašnjim igračima i sa onim mladima koji će da stignu, a ja se nadam da ću kao trener voditi ekipu kada stadion bude potpuno renoviran i otvoren", kazao je Anćeloti.

Kada je u pitanju budućnost, "kraljevski klub" može da se osloni na Vinisijusa Žuniora, Edera Militaa, Eduarda Kamavingu, Fedea Valverdea, pa i dalje Marka Asensija...

On je potom odbacio sve sumnje da će na zimu pokušati da ojača tim i umesto toga ima želju da se svet vrati u normalu, te i mi možemo da se pridružimo željama.

"Ne, ove zime ne tražim igrače. Zatražiću ono što svi žele: Da se pandemija završi i da imamo zdravu budućnost. Srećan Božić i sve najbolje želim svim "Madridistima", dodao je Italijan.

Osim toga, hvalio je Karima Benzemu rekavši da je Francuz najbolji napadač na svetu u ovom trenutku, kao i da poseduje najjači vezni red u vidu Tonija Krosa, Luke Modrića i Kazemira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke