Anrijeva teorija - Kako Real pogodi kad da proda igrača i kako je prevario Mančester junajted

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.03.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Mišljenje legendarnog Anrija.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Tijeri Anri često komentariše situaciju u današnjem fudbalu, neretko se pojavljuje na televizijama kao stručni konsultant, a u poslednjem nastupu je govorio o Real Madridu. 

Istakao je da se radi o klubu koji zna kada da proda fudbalera i pohvalio je njihov način prodaje, a posebno je mislio na Kazemira i Varana. 

"Postoji jedna stvar koju morate primetiti kod Real Madrida i zbog čega kao klub zaslužuje poštovanje. Oni uvek grade tim ostavljajući starije fudbalere, a prodavajući mlađe kada dolaze još mlađi", primetio je Anri. 

"Ako pogledate, Mbape ako ode tamo, postaće tim koji će vladati Evropom šest, sedam godina jer su svi mladi fudbaleri. Oni baš znaju kada da se reše nekih igrača. Kažem vam, bilo je vreme za Kristijana Ronalda. Bilo je vreme za Kazemira, bilo je vreme za Mesuta Ozila. Bilo je i za Varana, koji je imao problem sa kolenom, ali razumemo se. Ali, kada pogledate, od trojice na sredini terena, Modrića, Krosa i Kazemira, oni su prodali najmlađeg, pa ko još to radi? Oni su to lepo primetili, Modrić i Kros rade sa Valverdeom, Čuamenijem i Kamavingom", rekao je Anri. 

Baš je lepo sve primetio i teško je šta dodati na sve ovo, jasno je da i on misli da je Real napravio posao godine prodavajući svoje fudbalere...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke