Arapima se usladilo, Al Hilal pravi srpski tim snova?

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

"Plavi" su na pravom putu da osvoje titulu, a velike zasluge imaju dvojica reprezentativaca Srbije.

Srdjan Stevanovic
Srdjan Stevanovic

Povezane vesti

Al Hilalu ide odlično ove sezone u Pro ligi Saudijske Arabije jer ima čak 12 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Al Nasr.

Veliku zaslugu za uspehe "Plavih" ima i tandem srpskih reprezentativaca Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, a uskoro bi mogao da im se pridruži još jedan reprezentativni saigrač.

U Saudijskoj Arabiji ponovo se piše o interesovanju Al Hilala za fudbalera Juventusa Filipa Kostića koji ima ograničenu minutažu u drugoj polusezoni.

Nedavno se pojavila informacija da je za Kragujevčanina zainteresovano nekoliko francuskih klubova, uključujući i Olimpik Marsej, pa je sva prilika da će Kostić biti u dilemu da li da ostane u Evropi ili svoju sreću potraži na Bliskom istoku gde igra veliki broj poznatih fudbalera.

Srbina za Juventus vezuje ugovor koji traje do leta 2026. godine, pa je jasno da bi Al Hilal morao da plati određeno obeštećenje za fudbalera koji je u Torino iz Ajntrahta stigao u transferu vrednom 14.000.000 evra.

Kostić ove sezone ima 26 nastupa i četiri asistencije za "Bjankonere".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan9
Saturday, 23.03.2024
10:25

I nisu za bolje…svi nek odu tamo i mister selektor, a neka dodje neko kom stalo do reprezentacije i pozvati decu iz nase lige. Ako nista drugo borice se bar za sveti grb Srbije!