Argentinski trougao, Poketino precrtao zemljaka - Ovako se ubeđuje Mesi?!

Autor: Stefan Matić
petak 08.01.2021.
10:33
Izvor: Sportske.net

"Loš dečko" današnjeg fudbala završava svoju epizodu u Parizu.

Foto : Darko Vojinovic
Foto : Darko Vojinovic

Povezane vesti

Maurisio Poketino se konačno vratio u svet fudbala. Bivši trener Totenhema i Sautemptona preuzeo je konce PSŽ-a, Argentinac je nasledio Tuhela i na prvoj utakmici odigrao tek 1:1 sa Sent Etjenom.

Sutra dočekuje Brest, od utakmice navijače više zanima koja će pojačanja dovesti.

Zimi se okreću defanzivi. Pominje se da je Barsin Emerson prva meta, Brazilac igra na pozajmici u Betisu. Takođe se očekuje i zvanični otkup Keana od Evertona, Italijan se preporodio od dolaska u Pariz. A na leto bi mu društvo mogao praviti jedan od najboljih napadača ikada.

Francuski Canal+ prenosi kako Poketino želi Serhija Aguera!

"Kunu" ističe ugovor po kraju sezone. Odigrao je tek devet mečeva tokom ove sezone, jasno povrede su imale svog učinka. Serhio ima 32 godine, spekulisano je kako želi povratak u Argentinu gde bi ponovo obukao dres svog Independijentea. Ponuda iz Pariza bi to mogla da odloži.

Aguero

Ceh bi najverovatnije platio drugi Argentinac, Mauro Ikardi nikako da se vrati u takmičarsku formu. Bivši fudbaler Intera je poslednjih punih devedeset minuta zabeležio još početkom oktobra. Imao je neuspešnji povratak posle povrede krajem novembra, na terenu je proveo tek šest minuta.

Ovo se može smatrati i kao korak bliži akviziciji Mesija. Kun i kapiten Barse su kumovi, nema sumnje da bi želeli zajedno da igraju u klubu poput PSŽ-a.

Baner 5

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 08.01.2021
15:03

Argetinci nisu zaboravili Ikardiju Vandu i Lopeza, gde je dotični Mauro ispao đubre. Gde god stignu ima da ga Argetinci sabotiraju. Pravilno.