Arnautović doneo odluku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.05.2024.
21:50
Izvor: Sportske.net

I čudi se novinarima šta sve pišu ovih dana.

EPA-EFE/SIMONE VENEZIA
EPA-EFE/SIMONE VENEZIA

Povezane vesti

Tridesetpetogodišnji reprezentativac Austrije Marko Arnautović je minulu sezonu proveo u Interu, gde je prošlog leta stigao iz Bolonje na pozajmicu, uz obavezni otkup u iznosu od osam miliona evra, plus još dva miliona na ime bonusa vezanih za njegov učinak u dresu ''neroazura''.

To znači da ga sada ugovor sa interom veže i narednih godinu dana, a italijanski mediji večeras prenose da je ''veoma srećan u Interu i da će ostati u ovom klubu i naredne sezone''. 

Ovih dana je u medijima bilo dosta spekulacija oko toga gde bi arnautović mogao da igra naredne sezone, pominjalo se i interesovanje Crvene zvezde, a italijanskji mediji su pisali kako Inter navodno pokušava da ga proda, posebno nakon što je obezbedio dolazak Mehdija Taremija kao slobodnog igrača iz Porta.

''Ne znam o čemu ljudi pišu, oni stvaraju nešto ni iz čega. Niko nije razgovarao ni sa mnom ni sa mojim agentom. Imam ugovor sa Interom, veoma sam srećan u Interu i ostaću u Interu“, rekao je Arnautović za 'Die Presse' i po svemu sudeći otklonbio sve dileme.

Arnautović se trenutno priprema sa selekcijom Austrije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i velike su šanse da će se posle tog takmičenja povući iz ncionalnog tima.

''Posle EP razgovaraću sa porodicom, sa onima koji su mi bliski, ali i sa trenerom. Videću da li još imam tu želju. Nije fizički problem, zaista uživam da igram za reprezentaciju i ponosan sam na ono što sam uradio ovde'', poručio je Arnautović koji je postigao 36 golova u 111 seniorskih utakmica za Austriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke