Arnautović u centru pažnje, transfer "oprao" tenzije iz Bukurešta

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.06.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Iskusni napadač se vraća u Italiju.

EPA-EFE/Robert Ghement
EPA-EFE/Robert Ghement

Povezane vesti

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović postigao je dogovor o prelasku u Bolonju gde će doći kao slobodan igrač iz kineskog Šangaj Porta, prenosi Đanluka Di Marko.

Samo nekoliko sati pošto je skrenuo pažnju na sebe tokom sukoba sa reprezentativcem Severne Makedonije Ezđanom Alioskim, velika želja Crvene zvezde se vraća u italijanski fudbal.

Iza sebe ima odličnu sezonu u Kini gde je na 34 utakmice postigao 20 golova i tako se preporučio za Italiju u koju se vraća nakon više od decenije.

Iskusni napadač i strelac trećeg gola za Austriju u pobedi od 3:1 nad Severnom Makedonijom u nedelju popodne u Bukureštu, igrao je za Inter u šampionskoj sezoni 2009/2010 gde je zabeležio samo tri nastupa kod Žozea Murinja.

Sada se kao formiran igrač vraća u jednu od pet najjačih liga u Evropi u nadi da će kod Siniše Mihajlovića doživeti procvat.

Vest o njegovom transferu dolazi nekoliko sati nakon što je skrenuo pažnju evropske javnosti zbog sukoba prilikom proslave gola.

Prema saznanjima brojih medija, bivši fudbaler Stouka i Vest Hema vređao je na etničkoj osnovi Alioskog, zbog albanskog porekla igrača, ali je ovim transferom skrenuo pažnju na vedrije teme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke