Arsenal ga platio 80.000.000 pre pet godina - Gde je i šta radi Nikolas Pepe?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.05.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Može li da vrati nekadašnju formu?

EPA-EFE/Oli Scarff / NMC / Pool
EPA-EFE/Oli Scarff / NMC / Pool

Povezane vesti

Nije tako davno bila ta 2019. godina kada je Arsenal izgledao izgubljeno od repa do glave. Loše poslovanje, katastrofalno posložen tim sa sve Unajem Emerijem na klupi koji, očigledno, nije bio predodređen za taj izazov.

Znamo kako danas stoje Arsenal i Unaj Emeri - ide im savršeno, ali te iste godine u klub je kao najveće pojačanje u istoriji "tobdžija" stigao krilni napadač iz Lila zvani Nikolas Pepe.

Reprezentativac Obale Slonovače tada je delovao kao neko ko će dominirati u godinama koje nadolaze, međutim, od samog momenta njegovog dolaska bilo je vidno da on ima poteškoće sa adaptacijom i pronalaskom forme. Odigrao je 112 utakmica za Arsenal i imao učinak od 27 pogodaka i 21 asistencije. Posle toga pozajmica u Nici, a onda odlazak u Trabzonspor gde je stigao kao slobodan igrač.

Fabricio Romano danas javlja da će Pepe takođe kao slobodan agent napustiti ovaj grad na obali Crnog mora i da je u potrazi za novom sredinom. Iako ima pozive iz Saudijske Arabije i sa Bliskog istoka, on želi da ostane u Evropi i pokuša da vrati karijeru na put koji ga je doveo do Arsenala.

Pepe ima 28 godina, ali je pitanje na kakvom nivou može da igra. Povratak u Francusku deluje kao solidno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke