Arsenal želi reprezentativce Engleske, kod jednog naišao na tvrdo

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 16.06.2021.
17:12
Izvor: Sportske.net

Brajton uvideo da može da izvuče više.

EPA-EFE/Paul Childs
EPA-EFE/Paul Childs

Povezane vesti

Engleski premijerligaš Brajton nije prihvatio ponudu Arsenala od 40 miliona funti za polivalentnog defanzivca Bena Vajta, ali je spreman da oslušne novu ukoliko "tobdžije" budu spremne da je podignu.

Juče smo pisali da se Arsenal uključio u trku za potpis novopečenog engleskog reprezentativca, koji je imao odličnu sezonu u Brajtonu prošle sezone.

U Brajtonu su uvideli da će cena fudbalera skočiti nakon nastupa na Evropskom prvenstvu i da neće pristati za transfer ispod 50 miliona funti, koliko ga trenutno procenjuju.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta u Vajtu vidi idaelanu zamenu za Davida Luiza koji je napustio klub na kraju sezone.

Arsenal neće imati mnogo vremena za čekanje, pošto u redu sa bivšeg defanzivca Lidsa stoje Mančester junajted, Liverpul i Totenhem.

Vajt neće biti jedini reprezentativac Engleske koji je u fokusu Arsenala, pošto su prema informacijama od danas, "tobdžije" bacile oko i na talentovanog golmana Šefilda Arona Remsdejla, koji je juče priključen Gordom Albinonu nakon povrede Dina Hendersona.

Reč je o 23-godišnjem čuvaru mreže koji je u nedavno završenoj sezoni branio standarno u Premijer ligi, ali njegov tim nije uspeo da sačuvao elitni rang.

Njegova cena je upola manja u odnosu na Vajta, a transfer izvodljiviji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke