Arsenal kao i PSŽ, zatvorio sva vrata Barsi, ali neko stiže na "Kamp nou"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.01.2022.
18:57
Izvor: Sportske.net

Haos u Barsi.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Arsenal je doneo konačnu odluku i neće pustiti Pjer-Emerik Obamejanga u Barsu. 

Iako je Obamejang postigao sve uslove, oni nisu mogući, jer ne može tek tako  da se odrekne ogromnih primanja, jer mora i Arsenal da prihvati detalje pozajmice, što nije bio slučaj. 

Barsa po pravilu mora da pokrije barem 50% njegovih primanja, Obamejang ima ogromnih 350.000 evra nedeljno, i Katalonci ne mogu da ostanu u okviru fer-pleja. Fabricio Romano je takođe potvrdio da je Arsenal zatvorio vrata ovom dogovoru, iako Obamejang i dalje čeka na aerodromu  u Barseloni.

Zanimljivo, u Barsinom centru je zakazan pregled, čeka se pojačanje, ali niko ne zna ko je u pitanju! Ovu vest  potvrdio je i Đoan Laporta, ali je potvrđeno da to neće biti Obamejang.

"Radimo do poslednjeg minuta, i dalje ima nekoliko opcija i borićemo se do ponoći. Voleli bismo da dovedemo Obamejanga, videćemo", bila je kratka poruka Đoana Laporte.

Svi releventni izvori pišu da će "neko sigurno potpisati do ponoći", i da to ne mora da zavisi od Osmana Dembelea, jer je u pitanju igrač koji je na popustu, odnosno Barsa neće prekršiti fer-plej. 

Deluje da je od evropskih velikana, Barsa najaktivnija u završnim satima, ali da su joj brojna vrata zatvorena zbog Osmana Dembelea, koga ni Čelsi ni PSŽ nisu želeli da otkupe danas. Imaju vremena da pregovaraju do 1. jula kada će doći besplatno. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke