Arsenal potvrdio drugu najveću kupovinu u istoriji, ali da li su sledeće mete nerealne?

Autor: Boris Jovanović
sreda 28.07.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Štoiper na lekarskim pregledima, no kada pogledate spisak želja...

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Arsenal čeka najveće pojačanje, tačnije, danas bi Ben Vajt trebalo da prođe lekarske preglede i da bude predstavljen najverovatnije u četvrtak. Suma za engleskog štopera je 60 miliona evra, on će postati drugo najskuplje pojačanje u istoriji "Gunera", posle Pepea.

Arteti su potrebna pojačanja u sredini i u napadu, dakle mora da pojača ostale linije tima. Lokateli im je izmakao, kao i Kesi koji je rekao da će ostati u Milanu, videćemo mogu li da naprave još jedan posao sa Brajtonom i pored Vajta dovedu i Bisumu. To je teško, tim pre što i dalje nema dogovora sa Romom oko prodaje Džake.

Ostale opcije su nerealne, Madison iz Lestera je preskup, a pojavila se priča o povratku Odegarda, nema potvrde iz Španije. Čini se da je možda ponajbolje rešenje Auar, ali i dalje nema pregovora sa Lionom.

U napadu je Čelsi tražio 50 miliona za Ejbrahama, Arsenal bi na pozajmicu sa otkupom mladog napadača, ali moraju da se oslobode Lakazeta i Nketije. Danas mediji pišu o želji da Beljerin bude deo posla oko Lautara Martineza, navodno bi "Bika" platili 70 miliona i poslali Španca u Italiju, no, teško je verovati da bi i sam igrač, ali i Inter prihvatio ponudu.

Sve u svemu, igrači koji se provlače nisu preterano zainteresovani za dolazak u Arsenal, a neke bitke poput recimo Saula Nigeza koji čeka Junajted teško mogu da dobiju.

Videćemo šta će direktor Edu uraditi do kraja prelaznog roka, ima još više od mesec dana, ali prvenstvo počinje za nešto više od dve nedelje. Teško ide i sa oslobađanjem igrača na koje Arteta ne računa, pa se u klubu plaše da bi u poslednjim nedeljama avgusta mogli da dođu u cajtnot kada je prelazni rok u pitanju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke