Arsenal se ne šali, Francuz blizu, sa ova tri pojačanja će jurišati na titulu!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.08.2024.
09:39
Izvor: Sportske.net

Arteti se smeši brk...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal je izgleda blizu toga da dobije trku sa Junajtedom i Liverpulom oko jednog od najzvučnijih slobodnih agenata leta.

Kako tvrde engleski mediji, iako je izgledalo da je Rabio blizu "Old Traforda", promenio je smer i završiće u Londonu. Francuz je slobodan igrač, nije produžio ugovor sa Juventusom, pominjan je Real Madrid, ali od toga nema ništa. 

Njegova prva namera je i bila PL, traži oko 11 miliona evra po sezoni i izgleda da je sportski direktor "Gunera" to spreman da plati. Sa druge strane stola je jedan od najtvrđih pregovarača u fudbalu, Adrijenova mama Veronika, ona je potvrdila da je Arsenal u igri.

Do sada je engleski vicešampion kupio Rikarda Kalifijorija iz Bolonje za oko 40 miliona evra, a Rabio neće biti poslednje pojačanje.

Kako stvari stoje, Arsenal je baš zagrizao za fantastičnog napadača Sportinga Đokereša, ali i Mikela Merina, jednog od španskih heroja na prvenstvu Evrope.

Fudbaler Sosijedada je već pre par nedelja dogovorio svoje uslove sa "Tobdžijama", obeštećenje bi trebalo da bude 30-tak miliona evra. Barsa je probala da se ubaci u igru, ali od toga nema ništa, bivši igrač Njukasla se vraća u PL.

Do sada su otišli na pozajmice Nunjo Tavareš, Markinjoš i Lokonga, Elneniju i Soarešu je istekao ugovor, Emil Smit-Rouv je na pragu Fulama, Nketija blizu Marseja.

Od ostalih eventualnih pojačanja, pominju se Sane i Kjeza, mada je to malo verovatno, Osimen bi radije u severni London, nego zapadni gde ga čeka Čelsi, ali i to u ovom trenutku nije blizu, kako rekosmo Đokereš je prva meta. 

Arteta traži napadača, posle duela sa Liverpulom u kome je njegov tim poražen u Filadelfiji, imao je velike zamerke zbog realizacije. "Guneri" su pre toga remizirali sa Bormautom i pobedili Junajted. Do starta prvenstva kada Vulvsi gostuju na "Emirejtsu" Artetin tim će u Londonu će igrati protiv Liona i onda Leverkuzena na "Emirejts kupu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZ***
Friday, 02.08.2024
16:10

Kako lepo i sladunjavo pušeš o Arsenalu. A, što mrziš Bajern? I tako "očerupan" ponovo će ih izbaciti, ako se sastanu opet.