Arsenal želi Sautgejtovog "izopštenog"?

Autor: Stefan Matić
sreda 13.07.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

Mogu li "tobdžije" do još jednog kvalitetnog pojačanja.

 EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Povezane vesti

Klubu iz Londona je izmakao Rafinja, to jest "tobdžije" nisu bili konkurentni za potpis Brazilca čim su u "igru" ušli Čelsi i Barselona. 

Daleko od toga da je Artetin tim neaktivan - Arsenal je dobro pojačan dolascima Žezusa i Vieire, dok očekujemo i da povratnik Saliba dobije ozbiljniju ulogu. 

Engleski mediji pišu kako Arteta želi još jednog kreativca u napadu - "tobdžije" se interesuju za Džejmsa Medisona. 

Fudbaler Lestera iza sebe ima ozbiljnu sezonu, u PL je odigrao 35 utakmica sa učinkom od 12 golova i osam asistencija a takođe je pokazao da je odličan pri izvođenju prekida. 

Njegova trenutna vrednost se procenjuje na 45 miliona funti, "vezan" je još dve godine ugovor za Lester tako da tražena suma neće biti mala. Engleski reprezentativac je prošlih godina bio na meti kritika zbog dešavanja i neprimerenog ponašanja pri kampu engleske reprezentacije. 

Vezni igrač ima samo jedan nastup za "Gordi Albion", teško je očekivati od Sautgejta da će mu dati drugu priliku pred SP u Kataru. A OVDE možete pročitati zašto dvojac i nema ponajbolje odnose. 

Podsetimo Arsenal se interesuje i za Medisonovog saigrača iz Lestera, ali su spekulacije oko Tielemansa za sada utihnule.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke