Arsenalov plan da odmah povrati uloženo u Rajsa i Haverca - Ko je sve na prodaju?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.07.2023.
18:29
Izvor: Sportske.net

Da li je realnost da povrate uložen novac?

EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo
EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Jedan od najjačih prelaznih rokova za Arsenal do sada, vlasnici kluba su konačno konkretni, Haverc je već stigao za 65 miliona funti, a očekuje se svakog trenutka da stigne Deklan Rajs za oko 105 miliona funti. 

Ipak, biće i odlazaka, pisali smo o Granitu Džaki za kog se interesuje Leverkuzen i prema najnovijim informacijama vrednost transfera je 20 miliona funti.

Nije to sve. 

Mediji prenose da je Tomas Parti takođe neko za koga ima interesovanja, ali će Arsenal malo teže prodati i njega jer se radi o igraču koji bi mogao da ima bitan uticaj naredne sezone. Navodno je Juventus zainteresovan i ponudiće 35 miliona.

Kieran Tirni je bek za koga postoji interesovanje Njukasla i Seltika, vrednost mu je oko 35 miliona funti, a Folarin Balogun je takođe igrač koji bi mogao da napusti "Emirate". I on se povezuje sa Juventusom, momak koji je postigao 21 gol u prethodnoj sezoni je na ceni, nadaju se u Arsenalu da bi mogli da ga prodaju za 50 miliona funti. 

Sambi-Lokomba, Nuno Tavares i Nikolas Pepe su takođe igrači kojima mnogi očekuju da vide leđa, sva trojica su bili na pozajmicama i očekuje se da bi Arsenal mogao da uzme čak i 50 miliona funti za njih trojicu. 

Lokongu traži Barnli, Tavares je blizu Galate, a Pepe ulazi u poslednjih 12 meseci ugovora i pitanje je da li Arsenal može da izvuče previše od njegovog transfera. 

Uglavnom, jasno je svima da bi Arsenal vrlo lako mogao da nadoknadi dva velika transfera koja su praktično sprovedena u delu, a to su transferi Deklana Rajsa i Kaija Haverca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke