Arsenalova osveta Junajtedu za Van Persija, dekada posle, šokantni transfer?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 27.03.2022.
09:13
Izvor: Sportske.net

Nekako potonuo, da li je ovo početak kraja...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Svojevremeno je Ser Aleks izdejstvovao prelazak Van Persija iz Arsenala u Junajted. Holanđanin, u to vreme jedan od najboljih strelaca Evrope nije želeo da potpiše novi ugovor sa "Tobdžijama", oni nisu imali kud, na kraju za oko 25 miliona evra sa bonusima Holanđanin je otišao na "Old Traford" i osvojio titulu.

Sada Arsenal planirao hladnu osvetu, nude izlaz Markusu Rašfordu. Napadač "Đavola" je na krivom koloseku, nema više obezbeđeno mesto u timu, a izgubio je i poverenje Gareta Sautgejta. 

Arsenal traži napadača, to nije sporno, pustili su Obamejanga, odlaze Lakazet i Nketijah kao slobodni igrači. Pominje se dosta imena, Hugo Etikite sjajni mladi napadač Remsa je meta, ali je klubu iz severnog Londona potreban neko iskusniji, mediji su lansirali priču o Darvinu Nunjenzu sjajnom Urugvajcu iz Benfike.

Ali, Rašford bi bio premija, bez obzira kako to izgleda nemoguće. On ima ugovor do 2023. ali Junajted će sigurno iskoristiti opciju da ga produži za još sezonu, što su recimo uradili sa Pogbom i još nekim igračima.

Mnogo će zavisiti od novog trenera Junajteda, ma ko bude bio, Ragnik nema poverenje u Rašforda, napadač je počeo samo tri utakmice u 2022. godini i dao ukupno pet golova u sezoni. Prošle je postigao 21, pa i to govori da je sada u drugom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke