Arsenalovo blokbaster leto, da li je moguće da će im Siti ukrasti već viđeno pojačanje?

Autor: Boris Jovanović
petak 02.07.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Ovo su sve Arsenalove mete!

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Arsenal pokušava da završi važne poslove u prelaznom roku, ovo je najavljeno kao blokbaster leto za navijače. Navodno je Sten Krenke spreman da zavuče ruku u džep i stvori Arteti tim spreman da se vrati među najbolje.

Završili su posao oko Tavareša iz Benfike, levi bek stiže kako bi konkurisao Tirniju, ali već izgledni transfer Bena Vajta iz Brajtona više nije takav.

Navodno, Siti je počeo pregovore sa Brajtonom kako bi doveo štopera koga je Bijelsa afirmisao dok je bio na pozajmici u Lidsu. Ovo samo znači da Gvardiola želi da proda Laporta, da hoće još jednog Engleza u timu, nakon Griliša. U trku za Vajtom uključio se i Everton, to je prva meta novog menadžera Beniteza.

To nije obeshrabrilo Arsenal, oni se i dalje nadaju da će dobiti trku, ali i odmeravaju atlernative, poput Demirala iz Juventusa, Umtitija iz Barselone...

Stiže i novi golman, Aron Ramsdejl iz Šefild Junajteda bi trebalo da potpiše ugovor sa "Gunerima", a što se Lokatelija tiče, ponuda je jača od Juventusove, Sasuolo bi prihvatio, ali igrać želi u Torino. Alternativa italijanskom je poljski reprezentativac Zjelinski iz Napolija. 

Mete kao Isak iz Sosijedada koji je potpisao novi ugovor i Andre Silva iz Ajntrahta pokazale su se kao nerealne, Portugalac je na pragu Lajpciga. Klub mora da se oslobodi Vilijana i njegove plate, transfer Brazilca kod Bekama je propao. Uz to, da bi doveli napadača, moraju da prodaju Lakazeta, a na izlaznim vratima je Džaka koji želi kod Murinja u Romu. Otišao je Luiz, moguće je da će i vicekapiten Beljerin napustiti klub, pregovara sa Interom, pa je očigledno namera sportskog direktora Edua, da promeni najmanje dve trećine tima u narednoj sezoni. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke