Arsenalovo rešenje za krizu, prodaš kapitena, dovedeš Srbina i još dvojicu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.08.2021.
09:04
Izvor: Sportske.net

Kakva je Artetina pozicija?

EPA-EFE/Alastair Grant
EPA-EFE/Alastair Grant

Povezane vesti

Arsenal je očajan, sa tri poraza odlaze na pauzu, protiv Sitija su se izblamirali, ali Arteta je preživeo. Naime, u ovom trenutku porodica Krenke nema planove da menja menadžera, nadaju se da će se stanje popraviti kada stignu slabiji rivali.

Šta se može očekivati do kraja prelaznog roka. Vilijan će po svemu sudeći napustiti klub i otići u Korintijans, a i dalje se pominje odlazak Obamejanga u Barselonu ili eventualno Juventus, mada čini se da su za tako nešto male šanse. Ipak, mediji insistiraju da "Tobdžije" žele da se oslobode Gabonca i veruju da je on odigrao svoje najbolje dane i da ne vraća ništa od ogromne plate koju ima.

U slučaju da ode, zamenio bi ga Luka Jović, on je sada prvi pik, žele ponovo da posle Odegarda primene istu formulu, a što se tiče veznog reda, Auar iz Liona i Bisuma iz Brajtona su mete. Obojica nisu jeftini, ako kupe jednog, suma utrošena na transfere biće oko 170 miliona evra.

Engleski mediji su napravili projekciju tima sa novim pojačanjima, Leno bi bio na golu, Ben Vajt, Gabrijel, Čembers i Tirni u odbrani, Džaka, Bisuma, Auar, Odegard i Smit-Rouv u sredini i Jović kao istureni napadač.

Ipak, teško ćemo videti tri pojačanja, jer zaviso od odlazaka, osim Obamejanga klub želi da se oslobodi i Beljerina kako bi stvorio novu ekipu.

Ali, pitanje je koliko će potrajati na klupi, ako ne bude brzog poboljšanja. Posle pauze dočekuju Norič, idu Barnliju pre derbija Severnog Londona protiv Arsenala...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke