Arteta, Bijelsa, Mojes.. Svi žele čudo iz Čempionšipa!

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.03.2021.
15:40
Izvor: Sportske.net

Neverovatne brojke mladog napadača.

EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Povezane vesti

"Tobdžije" su razočarale svoje fanove u duelu sa Barnlijem. Očekivala se još jedna uspešna utakmica, ali uz kontroverzne VAR situacije i Džakinu glupost Arsenal može biti srećan i sa bodom. 

Obamejang se polako budi iz sna nastalim potpisivanjem novog ugovora, ali "tobdžijama" treba napadač koji će iz kola u kolo postizati golove. Sva je prilika da će Lakazet napustiti "Emirejts" a zamena za napadača bi mogla stići iz Čempionšipa. 

Brentford se, kao i prošle sezone, ponovo nalazi pred plej-ofom a "pčelice" mogu najviše zahvaliti Ajvanu Toniju što je takav slučaj. Englez jamajčanskog porekla ima cifre za ne verovati. 

Toni je ubedljivo najbolji strelac Čempionšipa sa 25 postignutih golova, drugi je Puki iz Noriča sa pet golova manje. Toni je bio takođe i najbolji strelac Lige 1 svojevremeno pre prelaska u Brentford. 

Arsenal prati Ajvana već neko vreme, ali imaće opasnu konkurenciju u vidu Lidsa i Vest Hema koji takođe nemaju rezervne opcije u napadu. Brentford neće pustiti igrača za ispod 30 miliona funti, videćemo kakav će transfer-paket ponuditi "tobdžije". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke