Drugačije nije moglo - Arteta ga ne pušta, Arsenalu ostalo samo jedno

Autor: Filip Rodic
petak 25.08.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Željan igre i minuta.

EPA-EFE/Alastair Grant
EPA-EFE/Alastair Grant

Povezane vesti

Real Sosijedad je blizu postizanja dogovora sa Arsenalom za potpisivanje Kirana Tirnija na sezonsku pozajmicu, piše Dejvid Ornstajn iz "Atletika".

Dogovor ne uključuje opciju ili obavezu kupovine škotskog reprezentativca, ali Sosijedad plaća naknadu za pozajmicu i pokriva Tirnijevu platu u potpunosti.

Dogovor još nije potpisan, a ako sve bude po planu, Tirni će otputovati u Španiju i obaviti lekarski pregled tokom vikenda.

Sosijedad je bio odabrano odredište 26-godišnjaka zbog njegove želje da ima stabilnu minutažu u prvom timu i da se takmiči u Ligi šampiona, a Arsenal ima razumevanja za te želje.

Tirni tek treba da nastupi u Premijer ligi za Arsenal ove sezone, pošto nije bio uključen ni u jedan tim Mikela Artete. Njegov poslednji start za Arsenal je bio u porazu 3:0 u ligi od Brajtona 14. maja.

Tirnijev jedini nastup ove sezone došao je u Komjuniti Šildu kada je u drugom poluvremenu zamenio sada povređenog Džurijena Timbera.

Sosijedad je na 13. mestu u La Ligi posle dva remija iz prva dva meča. Prvi meč Sosijedada posle septembarske međunarodne pauze je odlazak u Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke