Arteta na "sedmom nebu" - Ko je poslednji deo slagalice?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.08.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Španac na vrhu sa "tobdžijama".

 EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Povezane vesti

Arsenal će ostati jedini tim sa maksimalnim učinkom posle tri odigrana kola. 

Mančester Siti je sinoć remizirao sa Njukaslom, te su "tobdžije" same na vrhu sa prednošću od dva boda nad "građanima". Artetin Arsenal za sada deluje kao dobro podmazana mašina, Gabrijel Žezus i Zinčenko su se odmah uklopili u tim, ali Arsenal nije završio sa pojačanjima. 

I dalje se juri još jedan vezni igrač. Bira se između trojice igrača. 

Prioritet i dalje ostaje Juri Tielemans. Belgijanac je meč protiv Sautemptona počeo sa klupe, Rodžers je izjavio kako se igrač ne nalazi u pravom stanju svesti potrebnom za početak utakmice. Jasno, Belgijanac želi odlazak iz Lestera, 25-godišnjak ima još godinu dana ugovora sa "lisicima". Problem je što Lester zahteva 50 miliona evra za bivšeg igrača Monaka. 

Ukoliko posao oko Belgijanca propadne, rezervne opcije Arsenala su Milanom Tonali i otkriće Brajtona - Mozes Kaisedo. 

Tonali bi verovatno bio i skuplji od Tielemansa, mladi Italijan ima ugovor do 2026. godine i postao je neizostavni šraf Piolijevog Milana. Sa druge strane Kaisedo je definitivno novi otkriće Brajtona. Ekvadorac je odigrao svih 270 minuta u prva tri kola, Poter itekako računa na veznjaka koji je otkupljen prošle godine za sumu od 6 miliona evra. 20-godišnjaka pored Arsenal, pomno prate Liverpul i Mančester Junajted što dodatno komplikuje posao. 

Za sada su sve šanse da će Tielemans biti taj poslednji deo Artetina slagalice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke