Arteta progovorio o Vlahoviću, strah od gradskog rivala, šta preferira DV9?

Autor: Boris Jovanović
subota 08.01.2022.
09:04
Izvor: Sportske.net

Januar ili leto?

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Mikel Arteta je priznao da će Arsenal pokušati da dovede veliko pojačanje u januaru.

"Ako budemo imali sredstava, jasno da moramo da iskoristimo zimu i preteknemo rivale", rekao je Španac bez spominjanja imena, ali svima je jasno da se radi o Srbinu.

Iz različitih izvora je potvrđeno da je ponuda oko 55 miliona evra, plus Toreira koji vredi 15 miliona i već je na pozajmici u Toskani. Fiorentina ćuti, ali Vlahović i dalje nije ubeđen da je Arsenal rešenje, čak i ako klub prihvati ponudu.

U Arsenalu se boje da bi na leto mogli da imaju konkurenciju u Čelsiju koji će zameniti verovatno nezadovoljnog Lukakua ili Vernera i kome nije problem da plati obeštećenje od 70 miliona.

Čelsi bi svakako bio primamljivija opcija od "Gunera", ali engleski mediji su preneli pisanja iz Italije, iz krugova bliskih Vlahoviću, da on preferira ostanak u Italiji, odnosno da čeka rasplet priče sa Juventusom, ili eventualno odlazak u Španiju, gde ga žele Atletiko i Barselona.

Sve u svemu, za Srbina je najbolje da sačeka, sa tim se slažu i njegovi menadžeri, da odigra do kraja sezone u Fiorentini i onda izabere najbolju ponudu.

Samo, u klubu izgleda smatraju da je bolje da ga prodaju odmah, strahuju da bi cena mogla da padne jer ulazi u poslednju godinu ugovora. Već su doveli Ikonea i Pjonteka, smatraju da je to dovoljno za napad, a priča se da čine sve da eventualno angažuju talentovanog Alvareza iz Rivera, kao i Iska iz Real Madrida...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke