Arteta šta čekaš, 15 klubova skautiralo "tobdžiju"?!

Autor: Stefan Matić
petak 08.01.2021.
12:44
Izvor: Sportske.net

Španac mora da mu pruži šansu.

EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Forma Arsenala je krenula na bolje.

"Tobdžije" imaju tri vezana trijumfa u Premijer ligi. Sutra ih čeka duel sa Njukaslom u okviru treće runde FA kupa a potom i londonski derbi sa Kristal Palasom u PL.

Klub će najverovatnije biti 'tih' tokom zimskog prelaznog roka, "tobdžije" nemaju velikih finansijskih sredstava. Arteta je već pokazao da će računati na mlađe snage, vratio se odlični Martineli dok je Tirni zasijao u prošlom meču.

Romano prenosi kako mladi Folarin Balogun uživa interesovanje velikog broja klubova, tačnije njih petnaest. Jedan od njih je i Liverpul koji bi mladog centarfora mogao da dobije za džabe ukoliko "tobdžije" ne produže ugovor svog omladinca.

Njegov ugovor ističe kroz šest meseci, mediji prenose kako je Balogun produžetak istog uslovi sa više prilika u prvom timu Arsenala. Devetnaestogodišnjak je imao odlične utakmice u Ligi Evrope dok u PL još uvek nije debitovao tokom ove sezone. Nketija i Vilok su svoje šanse dobijali, jasno da tu priliku zaslužuje i Njujorčanin.

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djalminhaaa
Friday, 08.01.2021
15:27

Stvarno ne znam sta se ceka po pitanju ovog momka...treba svaku utakmicu da bude na klupi i dobija po malo sansu...bitno da panj nketija ima minuta vise nego lakazet.