Arteta u nemogućoj misiji, kako bez LŠ do kvalitetnog pojačanja?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.03.2020.
22:09
Izvor: Sportske.net

Španac naciljao veznjaka iz domovine.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal je vezao tri pobede u domaćem prvenstvu, ali su i dalje na poziciji devet. Zadnje, četvrto mesto, koje vodi u LŠ okupira trenutno Čelsi sa osam bodova više od svojih gradskih rivala, ali "plavci" imaju i utakmicu više.

Čeka se odluka oko daljeg delovanja čelnika Premijer lige po pitanju korona virusa, a tu je i pitanje Mančester Sitija koji imaju izrečenu dvogodišnju suspenziju u evropskim takmičenjima.

Vratimo se Arsenalu. "Tobdžije" su prema pisanju engleskih medija itekako zainteresovane za Tomasa Partija. Defanzivni vezni je sinoć sa svojim Atletiko Madridom izbacio Liverpul na sred "Enfilda", "jorgandžije" su se plasirale u četvrfinale LŠ.

tomas parti

Arsenal je svoj evropski san u LE završio znatno ranije pošto ih je u šesnaestini finala izbacio grčki Olimpijakos. Na poziciji Partija, Arteta ima igrače poput Toreire, Džake i Genduzija. Urugvajac je povređen do kraja sezone, spekuliše se da bi na leto mogao doći i povratak u Italiju.

Mesta za Partija će imati, ali je pitanje da li fudbaler poreklom iz Gane želi u tim koji se ne bori u elitnom takmičenju, uostalom i za trofeje.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke