Asensio odbio Real, ali je "zaveden" ponudom koju niko nije očekivao!

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.05.2023.
20:16
Izvor: Sportske.net

Moguće ili ludilo?

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Marko Asensio napustiće taj klub ovog leta, preneli su danas španski mediji.

Kako smo pisali danas, Marko Asensio je jedan iz grupice igrača od leta neće nositi beli dres "kraljevskog kluba". On je neko koga je Real, za razliku od ostalih iz te grupe, želeo da zadrži, međutim španski vezista je odbio da produži ugovor. 

Asensio važi za jednog od najvažnijih igrača Real Madrida u prethodnih nekoliko sezona. Otkako je došao 2016. iz Espanjola igrao je uglavnom standardno kod svakog od trenera, a neizostavan je i u španskoj reprezentaciji. No, sada je došlo vreme da svako krene svojim putem, ali Asensiov bi mogao biti iznenađujući iako se za njega interesuju brojni velikani, posebno Mančester junajted gde bi ponovo igrao sa prijateljem Kazemirom.

Naime, "Marka" ove večeri javlja da je Asensio "zaveden" ponudom Aston Vile. Nalazi se na samom vrhu želja Unaja Emerija za leto. No, taj transfer jeste pomalo nerealan budući da će Vila u najboljem slučaju igrati Ligu konferencija naredne sezone i pitanje je mogu li da ispune njegove finansijske zahteve. Ali, spekulacije postoje...

Svakako, Asensio bi mogao biti zanimljiv i Liverpulu koji radi na renoviranju veznog reda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke