Atletiko kao KKP - Rastao se sa trojicom u isto vreme, ali to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Poput Košarkaškog kluba Partizan, i madridski Atletiko odjednom potvrdio tri odlaska iz kluba.

@Atleti
@Atleti

Povezane vesti

Fudbalski klub Atletiko Madrid saopštio je danas da su klub napustili Memfis Depaj, Mario Ermoso i Gabrijel Paulista.

Ermoso napušta klub posle pet sezona, Depaj je prošlog januara došao u klub, a Paulista se priključio ekipi u prošlom zimskom prelaznom roku.

''Defanzivac Madriđana (Ermoso) napušta naš klub posle pet sezona, tokom kojih je odigrao 174 zvanične utakmice i postigao 10 golova, menjajući pozicije levog i centralnog beka i bio ključni igrač u osvajanju šampionske titule 2020/21.

Holandski napadač (Depaj) je stigao u naš tim  u januaru 2023. godine i kao igrač Atletika odigrao je 40 zvaničnih utakmica i postigao 13 golova. Među njima, neki koji će zauvek ostati u sećanju navijača, poput onog koji je postigao protiv Intera u osmini finala poslednje Lige šampiona ili sjajnog gola protiv Granade prvog dana La Lige 2023/24.

Konačno, brazilski centralni bek (Paulista) je ojačao našu odbranu na poslednjoj zimskoj pijaci, učestvujući u pet utakmica i doprinevši svojim iskustvom u svlačionici do kraja sezone.

Iz Atletiko de Madrida cenimo njihovu posvećenost i trud tokom njihovog boravka u našem timu i želimo im svu sreću u sledećim profesionalnim i ličnim fazama.

Isto tako, Viktor Mahin 'Vitolo', koji nije bio u sastavu crveno-belih tokom sezone 2023/24, prekinuo je ugovorni odnos sa našim klubom 30. juna i mi mu takođe želimo puno sreće u sledećem izazovu'', saopštio je Atletiko.

Nešto kasnije, Atletiko je naveo da je Sesar Aspilikueta produžio ugovor na godinu dana.

Aspilikueta je prošlog leta došao u madridski klub iz Čelsija, posle 11 sezona na Stamford Bridžu.

On je prošle sezone odigrao 34 utakmice za Atletiko.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke