Atletiko ponudio trampu Arsenalu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 13.01.2020.
20:12
Izvor: Sportske.net

Šta će reći u Severnom Londonu?

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Poznato je da madridski Atletiko ima velikih problema u napadu, Grizman ih je napustio, Dijego Košta već neko vreme nije sav svoje, muče ga i povrede i najverovatnije je završio sa "Jorgandžijama".

Morata je jedini pravi napadač na "Vanda Metropolitanu" i nedostatak konkurencije u špicu se odražava i na rezultate ekipe Ćola Simeonea.

Zato je želja uprave da već do kraja januara u svoje redove dovede Edinsona Kavanija iz Pari sen Žeremena.

Urugvajcu na kraju sezone ističe ugovor sa klubom sa "Parka prinčeva", neće ga produžavati i ima veliku želju da sarađuje sa Simeoneom u Madridu.

Ipak, PSŽ pravi problem, ne žele da se odreknu najboljeg strelca u istoriji kluba usred sezone, pa tvrde pazar, te su kako vreme odmiče sve manje šanse Atletika da do kraja zimskog prelaznog roka dovede "El Matadora" u svoje redove.

Zbog toga su u Madridu krenuli u potragu za alternativnim rešenjima i jedno su, prema pisanju "Marke", pronašli na severu engleske prestonice.

Naime, Atletiko nudi ekipi Arsenala trampu, poslaće Tomasa Lemara u London u zamenu za njegovog zemljaka Aleksandrea Lakazeta.

Lakazet Mejtland-Najls Arsenal

Lemar je na radaru "Tobdžija" odavno, želeli su ga pre par leta i nudili su ozbiljan novac, ali Monako tada nije bio spreman da se rastane sa jednim od svojih najboljih igrača.

Nakon Mundijala je Lemar završio u Atletiku, nije se snašao u Primeri i sva je prilika da će uskoro napustiti Iberijsko poluostrvo.

Arsenal bi bio idealna destinacija, ali pitanje je da su na "Emirejtsu" spremni da se odreknu Lakazetovih usluga za njegove.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Monday, 13.01.2020
22:50

Mislim da Arsenal gubi ovom trampom... ili da naprave rokadu u smislu da im dodje Kavani a zamene Lakazeta za Lemara... Ali to je sve macka u dzaku... Kavani ima 32 i to je kraj karijere... A imati samo jednog pravog i klasnog spica u timu Arsenal bi vodilo jos nize na tabelu...

avatar
Benz9
Monday, 13.01.2020
23:53

Ne bih se baš složio... Pored Obamejanga tu je i Martineli koji je pokazao da se na njega može itekako računati.. A sa trenutnom formom, vjerojatno mogu izvući još nekoga (Ljorentea ili Ereru, možda čak i Ariasa) uz minimalnu doplatu i dodatno pojačati tim za relativno male pare...

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 14.01.2020
21:25

Sve to stoji ali kao da bi Cavani presao u Arsenal pored toliko drugih klubova...