Atletiko smislio zimski plan - Kupuje u Milanu

Autor: Sportske Net
petak 10.09.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Vezista stiže pre leta?

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Letnji prelazni rok završen je pre nešto više od nedelju dana, a klubovi širom Evrope već kuju planove za naredni. U "minut do 12" Antoan Grizman je došao, a Saul Njigez otišao iz Atletika. Ove dve pozajmice svakako su najistaknutiji potezi Madriđana, uz Rodriga de Pola i Mateus Kunju.

Ono što je novi plan Dijega Simeonea jeste dovođenje Franka Kesija. Dvadesetčetvrogodišnjem vezisti ugovor sa Milanom ističe u junu 2022. godine, pa je realno smišljati plan za njegov dolazak. "Rosoneri" su ponudili fudbaleru obnovu ugovora, ali on je za sada nije prihvatio. 

Milan je u strahu da će izgubiti i Kesija, a da neće zaraditi ni evro, kao što je to bila sa Donarumom i Čalhanogluom. Stoga, u Milau ozbiljno razmatraju da ga prodaju već u januaru, a Atletiko je jedan od zainteresovanih. Španci javljaju, da je prvak La lige spreman da da 18 miliona evra plus Ektora Ereru za Kesija. 

Atletiko svakako nije jedini koji vreba Kesija. Tu su i PSŽ i Liverpul, koji bi mogao da ponudi razmenu sa Tijagom Alkantarom.

Kesi ima 24 godine, a za Milan je do sada upisao 30 golova na 184 nastupa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke