Atletikova letnja podvala, čeka se "bomba", ovo je plan u Madridu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.05.2022.
08:34
Izvor: Sportske.net

Jedno skupo i dva velika imena u igri, ovo bi mogao biti zanimljiv projekat.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Sportski direktor Atletika iz Madrida Andrea Berta istakao je da će "jorgandžije" u predstojećem prelaznom roku prištedeti kada se radi o transferima.

"Godine skupih i velikih pojačanja su gotove. Nama je najvažnije da sačuvamo temelj ekipe i igrače koji imaju svetlu budućnost", rekao je Italijan.

Ali, da li je baš tako?

Atletiko se uveliko navodi kao novi klub Darvina Sančesa, napadač Benfike procenjen je na 60 miliona evra od strane lisabonske ekipe, Španci su spremni da ulože taj novac.

Dva ogromna pojačanja mogla bi stići i bez obeštećenja, radi se o Paulu Dibali i Ilkaju Gundoganu koji će napustiti svoje klubove na kraju sezone.

Ko odlazi?

Ektor Erera odlazi u MLS, Luis Suarez napušta Vandu Metropolitano, dok je status Antoana Grizmana i dalje u magli jer se on vraća u Barselonu čiji je i dalje igrač.

Lekomtu i Felipeu ističu ugovori, sva je prilika da će i oni napustiti Madrid, a Atletiko će dobro razmisliti u slučaju da stigne ponuda zainteresovanog Njukasla za Janika Karaska.

U igri je čak 60 miliona evra, novac koji Madriđani verovatno ne bi mogli da odbiju...

Atletiko svoj poslednji meč u Primeri ove sezone igra u San Sebastijanu gde ga dočekuje Real Sosijedad. Istorija susreta ova dva tima vrlo je zanimljiva, a admiralbet.rs nudi sjajnu kvotu 3.30 ukoliko verujete da će meč biti završen bez pobednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke