Atletikovom detetu se smučile pozajmice, Sitijevo rešenje od 15.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.07.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija u kojoj se našao Španac - nije dovoljno dobar za Atletiko, a traži ga prvak Evrope...

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Osvajanjem Triplete, Mančester siti ostvario je svoje ciljeve prošle sezone, pa je donekle i logično da u timu Pepa Gvardiole naredne sezone neće biti većih promena.

Čeka se dolazak Joška Gvardiola, a da je akcenat na mladim fudbalerima govori i informacija iz Španije.

Relevo je otkrio da je Siti zainteresovan za člana Atletika iz Madrida Rodriga Rikelmea (23), te da je engleski klub već poslao ponudu od 15.000.000 evra.

Rikelme je trenutno sa mladom reprezentacijom Španije koju očekuje polufinale Evropskog prvenstva sa Ukrajinom, a proteklu sezonu proveo je u Đironi gde je kao pozajmljen igrač ostavio veoma dobar utisak.

Igra na poziciji krilnog napadača, najčešće dejstvuje po levoj strani i prema Transfermarktu procenjen je na 12.000.000 evra.

Atletiko je u ugovoru koji važi do 2028. godine ubacio otkupnu klauzulu od 60.000.000 evra za fudbalera koji je pre Đirone bio na pozajmicama i u Bornmautu i Mirandesu.


Čini se da će naredne sezone dobiti nešto značajniju minutažu u Madridu, ukoliko "jorgandžije" ne pristanu na uslove Sitija, a sam Rikelme je već stavio do znanja da ne želi da ide na pozajmicu naredne sezone - ili Atletiko, ili neka druga sredina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke