"AutoMatic" - Poznato gde će Nemanja Matić igrati naredne sezone

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.03.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa ostatkom ekipe?

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nemanja Matić opravdao je očekivanja rukovodstva Rome i Žozea Murinja i nastaviće karijeru u tom klubu, piše list "Il Romanista".

Zna Murinjo na koga može da se osloni, ponovo je to učinio sa Nemanjom Matićem i ponovo mu je srpski vezista uzvratio. Iako sezona još uvek nije okončana, jasno je gde će momak iz Vrela nastaviti svoju karijeru.

Roma je u pitanju budući da je ispunio kvotu utakmica koja bi automatski produžila njegov ugovor na još jednu godinu, stoji u tekstu pod naslovom "AutoMatic". Igru reči i metaforu ne moramo da pojašnjavamo...

Još nije poznato da li će i u toj sezoni sarađivati sa Žozeom Murinjom ukoliko Portugalac dobije ponudu da preuzme Pari Sen Žermen, o čemu se pričalo ili mu rimski tim jednostavno ne obezbedi adektvatnu količinu sredstava kako bi kreirao sastav po volji.

Mnogo se piše o tom timu i ko će ga činiti. Tami Ejbraham bi mogao da napusti klub, pitanje je da li će ostati i Paulo Dibala... Očekuje se dolazak novog golmana budući da Rui Patrisio čitave sezone ima problema sa formom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke