Azar u PL, ali ne u Čelsiju? Navijači ne bi oprostili...

Autor: Boris Jovanović
utorak 04.01.2022.
09:43
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti neverovatan rasplet...

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

I dalje nema novosti kada je u pitanju prelazni rok Liverpula. Ostaje da se vidi hoće li klub iskoristiti neku priliku ove zime, kako je to definisao Klop i ponovio da neće dovoditi zamene za odsutne Salaha i Manea, odnosno da očekuje da rezervisti ponesu teret u periodu dok su Afrikanci na kontinentalnom prvenstvu.

Ipak, pominje se par imena poput Bisume iz Brajtona, javnost sa interesovanjem čeka rasplet oko Dembelea koji je Klopova želja. Ipak, ako se i desi, Francuz bi stigao na leto kao slobodan igrač.

Ono što je sinoć odjeknulo kao bomba je navodna želja Jirgena Klopa da dovede Azara iz Reala. Prema tim informacijama, on veruje da bi mogao da vrati Belgijanca u nekadašnju formu, Madriđani su spremni da ga pozajme sa otkupom, ali daleko je od realizacije.

Liverpulovi direktori sumnjaju u procenu menadžera, smatraju da je Azarova plata prevelika i da bi 20 miliona, ili nešto manje, ako pristane bili previše i za klub, ali i da bi podelili svlačionicu.

Ova priča se uklapa sa jučerašnjom da je Salah daleko od produženja ugovora i da će klub, na leto, godinu dana pre isteka ugovora biti primoran da ga proda Pari Sen Žermenu koji traži zamenu za Mbapea.

Što se ostalih transfera tiče, Redsi prate situaciju oko Denisa Zakarije, švajcarskog reprezentativca iz Gladbaha koga žele Juventus, Roma i još par engleskih klubova. Sigurno je da bi on mogao da rastereti Tijaga i da donese novi kvalitet timu, ali i za to će se čekati leto.

Navijače zanima šta bi sada klub mogao da uradi, mada je pitanje koliko bi to bilo opravdano, jer titula je daleko, ostaju kupovi, gde Liverpul igra protiv Arsenala u četvrtak u polufinalu LE, a onda sa Šruzberijem u FA kupu. Videćemo hoće li uz Ligu šampiona, pojuriti i domaće trofeje, u situaciji kada se ispostavilo da je šampion Siti prejak u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke