Bajer Leverkuzen otvara novi kovčeg za blago od 100.000.000

Autor: Nemanja Janošev
utorak 17.01.2023.
17:17
Izvor: Sportske.net

Obara Havercov rekord?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajer Leverkuzen odbacio je mogućnost prodaje krilnog napadača Muse Dijabija Arsenalu, bar ne u ovom trenutku.

Kako prenosi "Skaj Sports", Arsenal se raspitivao, ali dobili su odgovor da Dijabi nije na prodaju ove zime, odnosno da Bajer želi da zadrži igrača barem do leta.

A kada dođe leto? Pa, zainteresovana strana moraće da izdvoji oko 100.000.000 evra kako bi dobila sjajnog napadača koji je ponikao u školi Pari Sen Žermena.

Leverkuzen ga je kupio 2019. godine za 15.000.000 kada je bio dvadesetogodišnjak i sa njim je potpisan ugovor do 2025.

Na 15 mečeva ove sezone u Bundesligi ima učinak od šest golova i tri asistencije, stoga je pitanje da li je uopšte iko spreman da izdvoji "stotku" za njega. No, videli smo kako tržište ume da bude bahato u poslednje vreme...

U svakom slučaju, ako do transfera dođe, Musa Dijabi će postati jedna od najskupljih prodaja u istoriji Bajera zajedno sa Kajom Havercom kojeg je Čelsi pazario pre dve i po godine.

Osim Dijabija, "farmaceuti" u svojim redovima imaju i Florijana Virca koji se polako vraća utakmicama posle povrede i procena je da će i njegova vrednost dostići nebesa, ako nastavi tamo gde je stao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke