Bajern agresivan, posle Reala, obratili se Juventusu! Kutinjova sudbina već rešena, poznata još dva pojačanja?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.01.2020.
12:03
Izvor: Sportske.net

Klub već sada završava poslove, manje-više je poznato ko će biti novi trener, a sada pokušavaju da se pojačaju za proleće.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Posle dolaska Odriozole na pozajmicu iz Reala, Bajern bi da nastavi da se pojačava. Tražili su od Juventusa svog bivšeg igrača Daglasa Koštu, ali od toga nema ništa.

"Bild" donosi planove za leto, već je jasno da Kutinjo neće biti otkupljen, ostaće do kraja sezone, ali nije pokazao ništa značajno i čini se da su Bavarci već odlučili?

Mete u junu?

Sigurni su da uz trenera Tuhela stiže i Leroj Sane iz Mančester Sitija, a želja je i Kai Haverc najtalentovaniji nemački igrač.

Već je dogovoren dolazak golmana Šalkea Nubela koji će biti konkurencija Nojeru, a najveći nemački klub je odustao od Tima Vernera, izmakao im je i Haland.

Sigurno da žele još jednog napadača, verovatno će ekipu napustiti i Boateng koji je već sada višak, kao i Perišić za koga se pojavila informacija da će biti vraćen Interu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bayern
Monday, 27.01.2020
10:32

Bayern pliva u parama, samo što vi svi to ne znate. Bayern bi, ako bi hteo, sutra mogao da plati nekog igrača 200 miliona Evra, samo što Bayern nije tako blesav kao Barselona ili Real, Pariz (svaki od njih ima oko 500-600 miliona duga). A ti engleski timovi, šta će da se desi, ako jednom ti arapski šejkovi ili ruski oligarhi kažu: E nama je sada dosta, odlazimo. Jadan engleski fudbal!!!

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 22.01.2020
16:33

Vjerovatno u klubu misle imamo para samo za dvojicu od trojice, a ta trojica su Sane (koji dolazi 99%), Haverc i Coutinho. Od ove zadnje dvojice će jednog gledati da dovedu, a vjerovatno bi više htjeli da to bude Haverc.
Meni je najzanimljivije kako je Coutinho doživio nevjerovatan pad u karijeri i kako je od world class igrača u Liverpulu došao do toga da ga niko više ne gleda kao prvi izbor. Kako je krenulo ako mu propadne ova epizoda sa Bayernom brzo će on u Kinu ili u neku slabu ligu gdje može da zaradi dosta para

avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.01.2020
13:24

Ovo ce biti pogresan transfer period, Kutinja ne zele otkupiti ? Da li su normalni?

avatar
Benz9
Wednesday, 22.01.2020
14:32

A zašto bi ga i kupili??? Za 120 mil mogu dovesti Haverca, koji je trenutno bolji i korisniji od Kutinja koji se od odlaska iz Liverpula ne može sastaviti, i još da im ostane love... Haverc,Sane,desni bek i dubler za Levandovskog i riješili su sve probleme u timu... A liferovanjem Boatenga i Milera mogu pokriti barem trećinu potrebnog novca...

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 22.01.2020
22:00

Kutinjo će ostati jedino ako baš pokida u drugom delu sezone, tipa ako donese LŠ. Bajern će uzeti Sanea, Haverca, Kansela i Upamekana. Treba očekivati odlazak Boatenga, Kutinja, Perisica... Pored Sanea, možda uzmemo i jos jedno krilo onako za rotaciju, Neres npr.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.01.2020
18:59

Kutinjo se u Bayernu pokazao sasvim dobro, igra na poziciji koja mu odgovara i top je

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 22.01.2020
13:07

Sane + Haverc , previse para

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 22.01.2020
17:05

Oko 150+70= 220moliona. Bolje nago samo kutinjo 120.