Bajern dogovorio TOP pojačanje, a sprema se još veće!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.05.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Bavarci krenuli jako.

 EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbaler Ajaksa Nusair Mazraui načelno je dogovorio prelazak u Bajern iz Minhena na kraju sezone i prema informacijama "Bilda", marokanski defanzivac će u Bavarskoj zarađivati osam miliona evra bruto po sezoni.

Mazraui je bio velika želja Barselone, ali je Bajern prethodnih nedelja bio u intezivnoj komunikaciji za Afrikancem i posao je urodio plodom, pa će ranjiva defanziva višestrukog šampiona Nemačke biti pojačana.

Bajern je potvrdio da je Mazraui prošao prvi deo lekarskih pregleda u Minhenu, a da su ključni za prelazak u Bajern bili razgovori koje je obavio sa trenerom Julijanom Nagelsmanom i direktorom Oliverom Kanom.

I dok preostaje da se prelazak ozvaniči, velike su šanse da mu se u novom klubu pridruži i saigrač Rajan Gravenberh, koji je zbog povrede nešto ranije završio sezonu u Ajaksu.

Za razliku od Mazrauija, Gravenberh nije slobodan igrač pa preostaje da se Bajern i Ajaks dogovore oko obeštećenja, ali i plate i bonusa igrača.

Ipak, ono o čemu se najviše bruji danas u Nemačkoj je potencijalni prelazak zvezde Red Bul Lajpciga Kristofera Nkunkua u Bajern budući da je francuski as potvrdio da želi da promeni sredinu.

Kako navodi "L'Ekip", Bajern prati situaciju oko nekadašnjeg igrača PSŽ-a i spreman je da razmotri mogućnost kupovine u slučaju odlaska Roberta Levandovskog ili Serža Gnabrija.

Lajpcig ne želi da polemiše ispod cene od 100 miliona evra, pa ćemo videti da li će se naći neki kompromis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke