Bajern "hladan" na ljubav Barse i Levandovskog, samo jedna opcija u igri!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 11.04.2022.
21:05
Izvor: Sportske.net

Pa makar i na svoju štetu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Barselona je zainteresovana da na leto dovede Roberta Levandovskog, a i poljski golgeter ne krije želju da posle osam godina dres bavarskog zameni katalonskim gigantom, međutim Bajern čvrsto stoji na putu jednom od najvećih transfera koji se spominju na leto.

Nemački Sport prenosi da Bajern neće dopustiti da na leto ostane bez Levandovskog ukoliko ne pronađe pravu zamenu za sledeću sezonu, pa čak i po cenu da na leto 2023. godine besplatno ostanu bez najboljeg golgetera kojeg su imali u ovom milenijumu.

Levandovski ne krije da želi da igra za Barselonu, koja bi trebalo da mu ponudi ugovor na dve ili tri godine uz bruto platu između 35 i 40 miliona evra.

Sa druge strane, Barselona nema 60 miliona evra koliko Bajern traži za obeštećenje, koje traži za slobodu Poljaka godinu dana pre isteka ugovora.

Levandovski trenutno zarađuje bruto godišnju platu od 25 miliona evra i osim igračkog ima i finansijski interes da od leta igra na "Kamp Nou", jer mu Bajern ovaj novac ne može priuštiti.

Dodaje se da će Poljakov agent Pini Zahavi krajem aprila otputovati u Barselonu i sastati se sa čelnicima katalonskog kluba, a dotad možda i Bajern popusti...

Dok se saga oko Levandovskog ne razreši, Bajern sutra očekuje najveće iskušenje u dosadašnjem delu sezone pošto moraju da nadoknade gol zaostatka protiv Viljareala ukoliko žele da izbore polufinale Lige šampiona, a ukoliko verujete u goleadu na "Alijanc areni", AdmiralBet vam nudi dobre kvote.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke